StartpaginaVecht tegen ontslag op staande voet

Bent U geconfronteerd met een ontslag op staande voet. Aarzel niet en leg Uw zaak aan ons voor.U verzekert zich hiermee van effectieve rechtshulp op het moment dat U als werknemer rechtshulp hard nodig heeft:

Stuur vandaag de onderstaande tekst naar Uw werkgever:

Hierbij roep ik de nietigheid in het van het gegeven ontslag op staande voet. de door U gestelde dringende redenen zijn onjuist en ik houd me beschikbaar voor de overeengekomen werkzaamheden.

Het is van belang om aan te bieden dat U bereidt de werkzaamheden te verrichten omdat veelal hieraan het recht op loondoorbetaling wordt gekoppeld.

Bij een ontslag op staande voet spelen de volgende punten:Of u kunt onderstaand formulier invullen:
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Geef een omschrijving van Uw ontslag:

Werkgevers en veel advocaten weten dat ze een werknemer in een poel van ellende storten met een ontslag op staande voet. U bent per direct Uw baan kwijt en dat betekent dat U ook geen loon meer krijgt uitbetaald. Sterker nog als er bij het ontslag op staande voet opzet is gesteld stelt de werkgever mogelijk nog een extra claim in. Een kleine fout is bij een dergelijke insteek een aantrekkelijke insteek voor werkgevers die toch al van U af willen.

In de meeste gevallen krijgt U ook geen WW omdat het UWV zonder enig onderzoek stelt dat er sprake is van verwijtbare werkloosheid. De enige bron van inkomsten is op korte termijn een andere baan of de bijstand.

Schakel ons zo snel mogelijk in. Wij roepen de nietigheid in van het ontslag op staande voet en treffen voor U zo snel als mogelijkeen goede oplossing.HelpImpressumLS Liber AdvocatenUw loonclaim is verstuurdUw ontslag op staande voet is verstuurd